دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان

پیکر دومین شهید مدافع سلامت استان تشییع شد

| تاریخ ارسال: 1399/8/11 |
پیکر دومین شهید مدافع سلامت استان تشییع شد

دومین شهید مدافع سلامت استان، "حمزه مقدم" رئیس مرکز اورژانس شهرستان خرمدره که ماه‌ها در صف اول مبارزه با کرونا جان فشانی نمود، با ابتلاء به این بیماری منحوس، به درجه رفیع شهادت نایل آمد.

پایگاه خبری وب‌دا- زنجان، صبح شنبه دهم آبان ماه، مراسم تشییع پیکر شهید "حمزه مقدم"، دومین شهید مدافع سلامت استان، با حضور مسئولین دانشگاه علوم پزشکی زنجان، امام جمعه و فرماندار، اعضای شورای تامین و شورای شهر خرم‌دره، خانواده شهید مقدم، مسئولین بنیاد شهید استان و شهرستان، با همراهی کادر بهداشت و درمان شهرستان برگزار شد.

شهید مدافع سلامت "حمزه مقدم" ماه‌ها در صف اول مبارزه با ویروس کرونا، جان فشانانه فعالیت نمود، و در سن ۴۵ سالگی با ابتلا به این ویروس منحوس به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

پیکر حمزه مقدم، پس از برگزاری مراسمی در مرکز فوریت‌های پزشکی خرم‌دره با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری مناسب تشییع، و در قطعه ایثارگران باغ رضوان خرمدره به خاک سپرده شد.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 2417 بار   |   دفعات چاپ: 22 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر